Având în vedere succesul primei ediții, organizăm din nou campania de donare de sânge.
Vino în 28 Februarie între orele 9.30-12.30 în zona de lounge de la parterul Amera Tower și salvează o viață, donând sânge!

 

De data asta, partenerii noștri de la UNTOLD și NEVERSEA ți-au pregătit o surpriză:

Intră pe UNTOLD.com și NEVERSEA.com în secțiunea Blood Network, completează formularul, fă upload adeverinței de donator și vei primi prin email CODUL DE REDUCERE cu care poți cumpăra un abonament la UNTOLD la prețul special de 499 RON + Taxe din prețul final de 650 RON + Taxe sau un abonament la NEVERSEA la prețul special de 399 RON + Taxe din prețul final de 550 RON + Taxe.

ÎN AFARĂ DE ASTA, VEI BENEFICIA DE:

– 7 tichete de masă
– o adeverință pentru obținerea unei reduceri de 50% pe o lună pentru transportul în comun

– o zi liberă (în cazul angajaților cu carte de muncă)
– analize gratuite la fiecare donare: grupa sanguină, Rh, hemoglobina (hemoleucograma), hepatita B și C, HIV (Sida), sifilis (VDRL), leucemie (HTLV), probe hepatice (ALT).
– la cerere, donatorii fideli beneficiază și de analize biochimice (calciu, magneziu, colesterol, trigliceride, glicemie, transaminaze, etc.)

 

CINE POATE DEVENI DONATOR?
Orice pe

rsoană sănătoasă cu:
1. VÂRSTA: între 18-60 ani
2. GREUTATE: – femei peste 53 kilograme – bărbați peste 57 kilograme
FĂRĂ URMĂTOARELE BOLI: hepatită, ulcer, TBC, malarie, sifilis, boli de piele, boli de rinichi, epilepsie, alergii, miopie (>/= 7 dioptrii)
ÎNAINTE DE DONARE: nu se consumă băuturi alcoolice (72 ore) și se recomandă servirea micului dejun (se evită grăsimile).

CÂT SÂNGE SE DONEAZĂ?
Cantitatea de sânge colectat la o donare este de 450 ml (+/- 10%), un adult având între 4,5-6 litri sânge circulant. Volumul sângelui donat va fi înlocuit de organism în aproximativ 24 ore.
Intervalul între două donări este de minimum 70 de zile. După donare se recomandă consumul de lichide (nealcoolice și fără energizante), evitarea efortului fizic.
Donarea de sânge este benefică – organismul dumneavoastră nu va avea de suferit! Trusele folosite pentru donarea de sânge sunt de unică folosință.