Amera Tower este clădirea de birouri care urmărește în permanență dezvoltarea serviciilor oferite. De-a lungul timpului, acest lucru a însemnat obținerea diverselor certificări care să ateste misiunea noastră de a oferi un mediu de lucru plăcut și eficient clienților noștri. Printre certificările obținute se numără certificarea „Zero Waste Building” de la organizația Zero Waste Europe, Certificarea US Green Building Council pentru prima clădire verde din Cluj-Napoca, iar acum, cea mai nouă certificare primită, ”Well Health-Safety Rated” prin organizația International WELL Building Institute (IWBI).

Ce este certificarea WELL?

Certificarea WELL reprezintă o evaluare bazată pe dovezi, verificată de terțe părți, pentru toate tipurile de clădiri și spații, concentrându-se pe politici operaționale, protocoale de întreținere, planuri de angajament și de urgență pentru a aborda un mediu sigur post-COVID-19, acum și în viitor.

Concepută pentru a permite proprietarilor și operatorilor din întreprinderile mari și mici deopotrivă să realizeze pașii necesari pentru a acorda prioritate sănătății și siguranței personalului, vizitatorilor și părților implicate, evaluarea WELL Health-Safety poate îndruma utilizatorii în pregătirea spațiilor lor în urma pandemiei COVID-19. Certificarea încurajează și oferă încredere tuturor celor care vor folosi clădirea, cât și comunității învecinate.

În timp ce organizațiile din întreaga lume caută soluții și răspund crizei COVID-19 prin schimbarea politicilor și protocoalelor pe care le au, certificarea WELL oferă o oportunitate eficientă și efectivă pentru a ghida, valida, recunoaște și scala eforturile operatorilor cu privire la aspectele ce țin de sănătate și siguranță.

Când am obținut certificarea WELL? 

Amera Tower este prima clădire de birouri care a obținut certificarea WELL în Cluj-Napoca. Anul acesta, în luna Februarie, am obținut certificarea WELL. Acest lucru semnifică o realizare importantă pentru organizația noastră. Certificarea atestă angajamentul nostru vizibil de a susține sănătatea. 

Ce reprezintă obținerea certificării WELL pentru Amera Tower? 

Ne mândrim să fim prima clădire de birouri din Cluj-Napoca care a obținut certificarea WELL. În contextul actual, post pandemic, este extrem de importantă încrederea și siguranța pe care o oferim tuturor celor care ne trec pragul. Certificarea WELL contribuie la revenirea la normal, într-un mediu sigur și atestat, conform căreia Amera Tower oferă condiții care protejează sănătatea și siguranța. 

Sună aici!